opening zaterdag 22 oktober
KATARA
  Beste TheMailMen,  
 

We lopen over van trots, wat tranen van geluk ook en heel veel goesting want vandaag openen onze Thermen officieel. Dat delen we dan ook meteen heel graag met jou, saunafan van het eerste uur! Daarom ook mag jij onmiddellijk genieten van serieus wat voordelen én van onze eerste Flairactie. Wil je ons op de voet volgen, ontdek dan onze facebookpagina!

 
  warme groeten,  
  Nancy Goossens  
 
 
 
   
  opening vandaag!  
 

Het avontuur is begonnen! Wij waren er uiteraard al eventjes mee bezig, maar nu kan ook jij eindelijk komen genieten. En wij, wij kunnen ons uitleven in dat waar we goed in zijn: jou verwennen!

Heel erg welkom dus op onze exotische reis door de wereld van thermen en sauna. Je mag heel wat sauna's en baden verwachten, een uitgebreide menukaart, tal van massages, behandelingen, één- & meerdaagse arrangementen én rituelen. Maar bovenal dat wij er voor jou zijn. Aarzel dus nooit om ons vragen te stellen want jouw ontspanning, daar leven we voor!

   
> ontdek katara, herontdek jezelf
  7 exclusieve voordelen voor onze mailfans  
   

Zelfs zonder dat jij al een voet in onze Thermen hebt gezet besloot je ons te volgen. Kijk, ook dat ontroert ons.

Daarom hebben we - vanzelfsprekend - besloten dat jij mag genieten van enkele exclusieve & serieuze voordelen die gaan van 50% korting op de toegangsprijs voor 2 personen tot 1 maand gratis bij een jaarabonnement. Laat ons je maar eens lekker en uitgebreid verwennen!

 
> download en print jouw kortingsfiche
  met 2 voor de prijs van 1 dankzij Flair  
 

Wellicht is de Wellnesspocket van Flair je niet onbekend. We zijn heel trots dat de redactrices ons al voor de opening in vertrouwen namen!

Want zo kunnen we je vanaf vandaag al meteen een heel mooi arrangement aanbieden: met 2 voor de prijs van 1! Highlights zijn de Afrikaanse massage, de Ayurvedische gelaatsverwenning en het zuiverend lichaamsritueel in de Hamam.

   
> ontdek ons exotische Flair arrangement
  to facebook or not to facebook?  
   

Dat is tegenwoordig de vraag niet meer, wel wat je er allemaal kan beleven.

Surf daarom af en toe eens naar onze pagina op facebook en word deel van onze groeiende groep saunafans-die-meer-willen, je komt er à la minute alles te weten over sauna & wellness, onze nieuwe producten en acties!

 
> www.facebook.com/thermen.katara
  praktische info  
  OPENINGSUREN

Alle dagen geopend van 10:00 tot 23:00
Op vrijdag en zaterdag tot 23:30
Woensdag is badpakdag

NAAKT OF BADPAK?

Bezoek aan de sauna is elke dag naakt behalve op woensdag om mensen die wat schroom hebben toch de mogelijkheid te geven de deugden van sauna en wellness te ontdekken. Heren dragen dan een korte zwembroek. Die dag is naakt niet toegelaten.

BETALING

Je kan bij Thermen Katara cash betalen of met Bancontact, Visa, Maestro en Mastercard.

 RESERVATIE?

Reservatie is niet verplicht voor een bezoek aan de thermen, wel voor arrangementen en behandelingen.

BADLINNEN?

Een badlaken is op alle dagen verplicht in de sauna’s. In de relaxruimte, beauty en bistro is het dragen van een badjas altijd verplicht. Badjas en handdoeken mag je zelf meebrengen of kan je bij ons huren. Slippers zijn verplicht en mag je zelf meebrengen of bij ons kopen.

 
> andere vraag? bezoek onze website!
 
VAAK GESTELDE VRAGEN
 
hoe bereik je ons?
naakt of badpak, reservatie, betalen?
onze openingsuren?
foto's bekijken?
 
MIJN GEGEVENS
 
Deze e-mail is verzonden naar het adres info@themailmen.be en is bedoeld om je te informeren over onze aanbiedingen. Indien je wenst kan je uiteraard je gegevens meteen online aanpassen (als je bv. deze mail liever op een ander e-mailadres ontvangt) of je uitschrijven
  THERMEN KATARA

Nieuwe Baan 66
9111 Belsele

info@katara.be
www.katara.be

( tel ) 03 / 773 24 00
( fax ) 03 / 773 25 00