Onleesbaar of onvolledig? Klik hier voor de online versie
VISIORI
TOUCHSCREEN TECHNOLOGIES FOR OPTICIANS
over visiori
hoe werkt het
voordelen
contact
Beste TheMailMen,
Onze klanten hebben in de eerste plaats VISIORI gekocht om meer service te kunnen geven aan hun klanten. Want zoals u ongetwijfeld wel vaak zelf zal ervaren is het voor veel brildragers niet zo vanzelfsprekend om een nieuw montuur te kiezen.

Met het innovatieve touchscreen van VISIORI los je dit probleem eenvoudig op. Het blijkt nu zelfs, en dit horen we van onze klanten, dat de eindklant door het gebruik van VISIORI gemakkelijker een duurdere bril kiest!

Neem gerust even contact op met één van de VISIORI eigenaars (onderaan deze email). Wij bieden eveneens gratis een testtoestel aan zodat u de voordelen zelf kan ervaren.
>> ik wil een gratis testtoestel
 
 
Optisch Centrum Claeys, Zottegem
"Een klant van ons had aan haar moeder, die in Ternat woont, verteld dat we een VISIORI toestel hebben. De week erna kwam ze speciaal naar Zottegem om bij ons een nieuwe bril te kopen. Ze vond het geweldig om eindelijk zelf te kunnen kiezen! Wij hebben lang gezocht naar een dergelijk systeem, we gebruiken het ondertussen al een half jaar en de klanten zijn heel enthousiast! Het is een kleine investering die zijn geld dubbel en dik waard is!"

Maria Claeys - 09/360 17 00 - optiek.claeys@skynet.be
 
 
Optiek Reniers, Kapelle-op-den-Bos
"Ik heb ooit 'de zuil' op proef gehad, maar was niet overtuigd. Toen ik VISIORI zag, heb ik onmiddellijk beslist om het aan te kopen. Het verkopen van brillen gaat een pak vlotter en aangenamer, zowel voor mij als voor de klanten. Ik heb zelfs meermaals duurdere brillen kunnen verkopen, omdat de klant zichzelf eindelijk ziet!"

Chris Reniers - 015/71 25 81 - reniers@telenet.be
 
 
Optiek Cuyt, Bornem
"Ik dacht eerst dat ik VISIORI enkel ging gebruiken voor klanten die echt slecht zien, maar ondertussen gebruik ik het ook bij klanten die wel goede ogen hebben. Ze kunnen immers de monturen mooi naast mekaar vergelijken. Als een klant kinderen bij heeft, zijn die er natuurlijk heel snel mee weg. En kinderen zijn de klanten van morgen, dus laat ze maar oefenen!"

Elisabeth Cuyt - 03/889 61 56 - optiekcuyt@gmail.com
 
VISIORI NIEUWSBRIEF- 'je gegevens aanpassen' of 'uitschrijven'