soorten e-mails in onze archiefkast

nieuwsflits aka "de priorzending"

Een bijzonder korte e-mail, vooral beeldend met max. één onderwerp en een of twee paragrafen tekst. De perfecte mail voor een simpele commerciële boodschap met een superpromo of hot news baby!

wensmail aka "de postkaart"

Een e-mail waar de ontvanger centraal staat, want het gaat om gelukwensen voor zijn of haar verjaardag, voor kerst & eindejaar, Valentijn, enz. Altijd goed om eens te overwegen een incentive mee te geven! Specifiek voor verjaardagen kan onze software dat automatisch behandelen als er een geboortedatum in je adreslijst voorkomt, je kan dat ook door de ontvanger laten invullen, vragen staat vrij!

participatiemail aka "de retourzending"

Een e-mail die per definitie interactie vereist zoals het inschrijven voor een event, een enquête, een wedstrijd, een vraag om de persoonsgegevens te controlen en zo nodig aan te passen. Met onze software koppelen we dat aan een online formulier waar alle gegevens al gepersonliseerd worden vooringevuld. Vergeet zeker geen bedankje in te bouwen in de mail of op de landingspagina op je website.

procedure mail aka "de expresszending"

Een e-mail die 'geautomatiseerd' wordt verzonden na o.a. een actie van een contactpersoon. Ook hier biedt onze software eindeloos mogelijkheden om zowel een bepaalde e-mail te personaliseren met verschillende inhouden en beelden als om het motief voor de mailing te programmeren. We denken dan aan een bepaalde tijd dat iemand al klant is (extra kortingsbon sturen na een jaar?), een bepaald aantal bestellingen heeft geplaatst, een bepaald aantal keer interesse heeft getoond in een product ...


onze missie en visie
onze diensten
stay tuned
 
e-mail, mon amour
zieltjes winnen?
event- & beursregistratie
e-marketingsoftware
 
webdesign
webhosting
sociale media