onze missie

TheMailMen. De Postbodes. Mensen van weleer die het reilen en zeilen van hun klanten kennen maar hen nooit klanten noemen want altijd bij de voornaam. Ze kennen de vreugde en het verdriet achter elke voordeur, zijn graag gezien - niet te verwarren met de melkboer - en helpen waar mogelijk. Over de vloer mogen komen maakt hen kinderlijk blij. Toonbeelden van menselijke communicatie, brengers van boodschappen. Hoogstpersoonlijk maar altijd discreet. Ziehier, onze missie.

TheMailMen is een verbindingsbureau tussen bedrijf en klant, tussen organisatie en publiek. We bouwen bruggen, openen deuren die gesloten leken, leren je met je klanten of publiek communiceren op een directe en genuanceerde manier en leiden je op tot conversation managers. Reclame is dood, lang leve de dialoog!

 

onze visie(s)

Liefst van al spreken we af met een goed glas om je onze visies op een leuke en persoonlijke manier uit te leggen, maar tijd is wellicht een schaars goed, dus in afwachting van de Sauvignon, de Pinotage of de Karmeliet kan je toch al enkele puntjes op de e van e-mail ontdekken op onze visies-pagina.

onze missie en visie
onze diensten
stay tuned
 
e-mail, mon amour
zieltjes winnen?
event- & beursregistratie
e-marketingsoftware
 
webdesign
webhosting
sociale media