dienstbetoon

Typisch aan opdrachten in online communicatie - naast het doorlopende ondersteunende werk - zijn de relatief kortstondige maar heel intensieve productieperiodes. Net daarvoor doen wij een beroep op een vast team van freelance specialisten waarmee we steevast jouw portemonnee charmeren!

 

in ons postkantoor kan je terecht voor

 

ondersteund door dit creatief vierluik

 

en dat van A tot Z tot DIY

we doen alles

We verzorgen je hele e-mailmarketing: agenda, strategie, vormgeving, copywriting, programmatie, technische controle, verzending, rapportanalyse, … Kortom, wij verzenden de mails na je goedkeuring en we sturen je nadien de uitgebreide statistieken. Dé oplossing voor communicatieverantwoordelijken met een drukke agenda.

we doen (van alles) wat

We werken samen met jou en/of andere partners en dat voor een of meer van onze diensten, we springen dus in waar en wanneer nodig. Dé ideale oplossing voor grote ondernemingen met verschillende partners voor de eigen media- & marketingmix.

we doen helemaal niets

Jij werkt met onze e-marketingsoftware, wij zijn je helpdesk en uiteraard krijg je een gedegen opleiding. Dé budgetoplossing voor kleine organisaties.

wij willen slimme klanten!

Dus organiseren we trainingen en seminarie's op maat van elk bedrijf omtrent e-mailmarketing, social media en online presence want conversation manager worden, dat doe je niet met een trukendoos, het vraagt echt een wijziging in mentaliteit.

 

onze missie en visie
onze diensten
stay tuned
 
e-mail, mon amour
zieltjes winnen?
event- & beursregistratie
e-marketingsoftware
 
webdesign
webhosting
sociale media